למביאסי מבשל: שעה עם בשר 24.3.14
יוחנן למביאסי No Comments on למביאסי מבשל: שעה עם בשר 24.3.14התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- 60,000 שקל לדירה מול ההדלקה של רבי מיילך: המתווך שהשתגע
- אזעקות בצפון; התקיפות בג'באליה לא פוסקות | מתעדכן
- דאגה באיראן: חיפושים אחר המסוק עליו שוהה הנשיא
- חשש לשכר העובדים: עוקל חשבון הבנק של החינוך העצמאי
- לאפשר במקום להשתדל: רחל בולטון במסר עוצמתי
תגיות
קראג' – חזה עוף בטמפורה
4 מנות
500 גרם ירכי עוף ללא עצמות ועור חתוח לקובית
כף אחת זנגוויל מגורד
1 שן שום מגורד
רוטב סויה 2 כפות
כף חומץ 1
2 כפיות סוכר
1/3 כוס עמילן תפוח אדמה
שמן צמחי לטיגון
בקערה בינונית הוסיפו זנגביל, שום, רוטב סויה,חומץ וסוכר והקציפו.
הוסיפו את העוף. כסו וכניסו למקרר לשעה לפחות
חממו סיר עם סנטימטר שמן לטמפרטורה של 180 מעלות
הוציאו את העוף מהמרינדה וטבלו בעמילן תפוחי האדמה
מטגנים בהדרגתיות את העוף עד לקבלת צבע מוזהב.
בסיר נפרד חממו את המרינדה על לקבלת רוטב סמיך והגישו כתיבול לקר'ג
ג'לי יין מתוק עם כדורי מלון
מרכיבים:
750 מ"ל יין לבן מוסקט.
2/3 כוס סוכר.
1 כפית קליפת תפוז מגורד .
2 כוסות מים (_לחלק לשני כוסות נפרדות.)
5 כפיות אבקת ג'ליטין ללא טעם.
½ מלון חתון לכדורים.
1.בסיר קטן חממו למשך 4 דקות את היין ,סוכר ואת גרירי התפוז (כבשו מידי פעם)
2.בינתיים המיסו את אבקת הגליטין בכוס מים פושרים.
3.סננו במסננת את רוטב היין אל תוך הגליטיין וחממו בין 3-4 דקות.
4.הוסיפו את כוס המים הנותרים לרוטב
5.מזגו את הרוטב לכלי הגשה והניחו במקרר למשך 8 שעות.
אופן ההגשה:
-הניחו את כדורי המלון בתוך כוסות זכוכית קטנות
-חיתכו את הג'לי לקוביות וניחו בעדינות מעל כדורי המלון
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.